Mode Nigel Bertrams  

De ultieme gids voor Stone Island-collecties – van klassiek tot hedendaags

Stone Island is een eersteklas Italiaans kledingmerk dat al bestaat sinds 1982. Het staat bekend om het produceren van hoogwaardige, duurzame kleding met een focus op technische innovatie, functionaliteit en stijl. In de loop der jaren is het merk synoniem geworden met zijn iconische badge-logo, dat een direct herkenbaar teken van kwaliteit en moderniteit is geworden.

De collecties van Stone Island en Gran Sasso zijn net zo divers als het merk zelf en bieden voor elk wat wils, van klassieke tot eigentijdse stijlen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte stuk voor een avondje uit of een tijdloze essential voor dagelijks gebruik, Stone Island heeft iets voor jou. Hier is een blik op enkele van de meest populaire collecties van dit iconische merk.

Het Stone Island-schaduwproject

Het Stone Island Shadow Project is een samenwerking tussen het merk en ontwerper Carlo Rivetti. Het richt zich op het creëren van items die zich op het snijvlak van mode en functie bevinden. Het combineert de technische stoffen van Stone Island met de innovatieve ontwerpen van Rivetti om stukken te creëren die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Deze collectie bevat jassen, gebreide kleding en andere stukken die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. De kledingstukken zijn ontworpen om comfort en duurzaamheid te combineren met een strakke, moderne esthetiek.

Steeneiland ijs

De Stone Island Ice Collection is perfect voor wie een statement wil maken. Het heeft gedurfde kleuren, opvallende patronen en opvallende prints die zeker de aandacht trekken.

Deze collectie richt zich op het creëren van stukken die innovatief en stijlvol zijn. De stukken zijn ontworpen om lichtgewicht en ademend te zijn, waardoor ze perfect zijn voor warmer weer. Het bevat ook een reeks accessoires, zoals tassen en hoeden, die perfect zijn om elke look af te maken.

Stone Island-denims

De Stone Island Denims-collectie is ontworpen voor degenen die een vleugje casual stijl aan hun garderobe willen toevoegen. Deze collectie bevat een reeks denimstukken, van jeans en shorts tot jassen en overhemden.

Deze items zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en voorzien van het iconische Stone Island-badgelogo. De stukken zijn ontworpen om veelzijdig en tijdloos te zijn, waardoor ze een goede keuze zijn voor elke gelegenheid.

Stone Island-logomanie

De Stone Island Logo Mania-collectie is perfect voor degenen die graag een statement maken. Deze collectie bevat stukken met het iconische Stone Island-embleemlogo, maar ook gedurfde prints en afbeeldingen.

Deze stukken zijn ontworpen om in het oog te springen en stijlvol te zijn, waardoor ze geweldig zijn voor diegenen die zich willen onderscheiden van de massa. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of iets om je look compleet te maken, deze collectie heeft iets voor jou.

Conclusie

De collecties van Stone Island bieden voor ieder wat wils, van klassiek tot hedendaags. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze essential of een gedurfd statement-piece, in een van deze collecties vind je iets om van te houden. Van het iconische Shadow Project tot Logo Mania, Stone Island heeft voor elk wat wils.