Evenementen Nigel Bertrams  

Organiseer je bedrijfsuitje bij Flitz-Events!

Het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om te bedenken wat voor bedrijfsuitje je dit jaar wil organiseren voor je collega’s. Met de huidige omstandigheden kan het lastig zijn om leuke personeelsuitjes te organiseren. Maar Flitz-Events heeft daaraan gedacht. Naast dat er een aantal activiteiten zijn aangepast zodat er anderhalve meter afstand kan worden gehouden, zijn er ook uitjes die volledig online kunnen worden uitgevoerd.

Zo kun je toch nog jouw team bedanken voor haar harde werk en inzet. Misschien hebben jullie de laatste maanden extra hard moeten werken. Dan is het toch fijn dat je je collega’s op een speciale manier kunt bedanken. 

Soorten bedrijfsuitjes

Ongeacht het virus zijn er veel activiteiten waar je uit kunt kiezen. Lijkt het je leuk om een bedrijfsuitje op het strand te hebben? Je kunt uit activiteiten kiezen die plaatsvinden op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beachcamp, Robinson Crusoe, vliegeren, powerkiten en nog veel meer!

Er zijn dus veel dingen om op het strand te doen: sportieve activiteiten, maar ook creatieve activiteiten zoals het maken van een zandsculptuur. Wil je je bedrijfsuitje in het begin van het jaar houden? Er zijn diverse winter activiteiten om uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een workshop ijssculpturen maken volgen. Of je kunt winter games spelen met een après ski thema. Ook kun je een gezellige pubquiz organiseren waarin je in teams tegen elkaar strijdt. 

Online uitjes

Naast activiteiten die je fysiek kunt doen kun je er ook voor kiezen om een online bedrijfsuitje te houden. Ook online zijn er genoeg leuke personeelsuitjes om uit te kiezen. Een online pubquiz is bijvoorbeeld heel leuk om te doen. Iedereen kan deelnemen aan de livestream en zijn of haar antwoorden in de speciaal ontwikkelde app invoeren.

Je kunt zelfs een thema kiezen voor de pubquiz om het zo aan te passen aan jouw team. Bijvoorbeeld over nieuwjaar, kerst, of een specifieke stad in Nederland. Daarnaast kun je een online escape game spelen, the Pegasus Project. Als laatst kun je een hackathon doen waarin je verschillende puzzels moet oplossen en moet samenwerken met jouw collega’s. 

Een personeelsuitje bij Flitz-Events kost nooit te veel. Je kunt al vanaf tien euro per persoon een hele leuke dag hebben. De prijs hangt natuurlijk ook af van wat je wil doen. Wil je bijvoorbeeld alleen een pubquiz organiseren, of wil je ook samen barbecueën, cocktails maken of een sportieve activiteit doen?